wellness magyar wellness német wellness angol wellness angol
Éves ajánlataink
Tavaszi ajánlataink
Nyári ajánlataink
Őszi ajánlataink
Téli ajánlataink
Facebook Instagram Youtube
Fogadó az Öreg Préshez
Fogadó az Öreg Préshez

Programok

A Vértes hegység lábánál festői környezetben található szállodánk számtalan kikapcsolódást és látnivalót nyújt a várost és a környéket felfedezni vágyó idelátogató vendégeinek!

Mór a Bakony és a Vértes hegység közti völgyben fekvő, 15 000 lakosú kisváros, Fejér megye egyik legdinamikusabban fejlődő gazdasági, kereskedelmi, egészségügyi és kulturális központja. A magyar történelmi borvidékek egyike: európai hírnevét a XVIII. században telepített szőlő- és borfajtának, a „Móri Ezerjó”-nak köszönheti.

A szép természeti környezetben fekvő, műemlékekben gazdag város lakói magyar és német ajkúak, akik büszkék hagyományaikra és szívesen mutatják meg mindezt a hozzájuk érkező hazai és külföldi látogatóknak, turistáknak.

Bővebb információ: www.mor.hu, www.moriborvidek.hu, www.morpont.hu
Móri Programajánlatok: www.lambergkastely.hu


Borkóstolási lehetőség a Móri Borvidéken

BorMóri borvidék borai jellemzően fehérborok. A meghatározó fajta Ezerjó mellett a Leányka, a Tramini, a Rizlingszilváni, a Zöldveltelini és a Chardonnay a leggyakoribb szőlőfajták.
Az Ezerjó - amely ma már a hungaricumok közé tartozik - a 19. századi filoxéra-vészt követő újratelepítések során lett a fő szőlőfajta a borvidéken.

Látogatható Pincék a Móri Borvidéken:

Árajánlatkérés!   Vissza a lap tetejére!

Lovaskocsis kirándulások, városnéző programok

Hangulatos sétakocsikázásra invitáljuk Önöket. Lovaskocsinkról megismerhetik Mórt és
festői környékét. 1 órástól az egész napos túrákig szervezünk Önöknek programokat.

Kínálatunkból:

1 órás városnézés vagy természetjárás a móri szőlődombok lankáin Csókakői Lovaskocsis kirándulás:

Csókakői lovaskocsis kirándulás során a Vértes-hegység csodálatos panorámája tárul vendégeink elé. Csókakőre érve borkóstolós pálinkás pihenő és bográcsos ebéd vár ránk a vár alatt egy borospincében. A program után lehetőség nyílik a XIII. században épült Csókakői várat megtekinteni. Indulás vissza lovaskocsival.
Program időtartama: ca. 4 óra

Pusztavámi Lovaskocsis kirándulás:

Kocsikázás pusztavámra a Galloway Farmra, ahol megismerhetik az első magyarországi Galloway „Bio” Marha – Farmot. Napközben a kocsin frissítőkkel és elemózsiával szolgálunk, a Farmon bográcsos ebéd és italbüfé várja vendégeinket.
A Farmon lehetőség van kipróbálni a Nordic Walkingot és megismerkedni jótékony hatásaival.
Program időtartama: 5 óra

Árajánlatkérés!   Vissza a lap tetejére!

Pálinkakóstoló a Bakonyban

A Csetényi Pálinkafőzdében a régi hagyományoknak megfelelően rézüstben, fatüzeléses rendszerben készül a pálinka. A gyümölcsök begyűjtésétől, a főzésen át a palackozásig mindent családi vállalkozásban végeznek, így tudják biztosítani minden üveg kitűnő minőségét. Ezek a párlatok garantáltan 100% érett, tiszta gyümölcsből készülnek, és mivel Varga László nem ismer tréfát az alkoholban, mindig 50 fokosra főzi a párlatot! Látogasson el a Bakony szívébe, Cseténybe mely Mórtól 20 km-re található.

Pálinkakóstolót szállodánkban vacsorával összekötött rendezvény keretében is vállalunk!


Sportprogramok szállodánkban

A Hotel területén belül rendelkezünk futballpályával, homokos strandröplabdapályával, tollaslabdapályával, streetball palánkkal.
Ezen szolgáltatások térítésmentesen állnak vendégeink rendelkezésére.

Szállodánkon belül fittness termünk és tükörtermünk jógaórái állnak a sportolni és feltöltődni vágyó vendégeink rendelkezésére.

Amennyiben a szabadba vágyik ajánljuk a Nordic Walkingot, ami egyesíti a gyaloglás vagy futás és a sífutás előnyeit. Fontos különbség a sétához képest a botok használata, melyek révén önkéntelenül is hosszabbakat lépünk, hogy a kezek és a lábak természetes, a járáshoz elengedhetetlen ellentétes mozgása megmaradjon. A bot használata dinamikát, ritmust ad a gyaloglásnak.
A programot min. 2 fő jelentkezése esetén indítjuk!

Kerékpártúrákra kiválóan alkalmas a környék, a környékbeli látnivalókat könnyedén felfedezhetik két keréken. Amennyiben nehezebb terepre vágynak a Vértes és a Bakony útvonalain lehetőség van hegyi kerékpározásra. Szállodánkban kerékpár bérelhető. A túrákhoz piknikcsomagot és hátizsákot tudunk biztosítani.


Vadászat a környéken

Vadászat Mivel szállodánk a Vértes és a Bakony között található, a környék bővelkedik a vadállományban, legyen szó apróvadról, nagyvadról. Kérje ajánlatunkat, mi kiválasszuk Önnek igényeinek legmegfelelőbb területet. Nagyobb csoportoknak vendégeinknek, akik egész évben több alkalommal vadásznak kedvező árakon segítünk a közvetítésben.


Horgászat

A hotel körül számtalan lehetőség kínálkozik a horgászok számára.
Kényelmes és csodás környezetben hódolhat szenvedélyének az Ezerjó horgásztónál.
Mivel a tó a szállodától 4 km-re található kérésre transzfert az oda-visszaútra biztosítunk!

 


Esti programajánlataink

Csoportok részére hangulatos program egy közös karaoke-vagy egy retro disco.  Zöld Alma Bárunk tökéletes helyszíne az ilyen csoportos rendezvényeknek.
Az est alatt tüzes koktélokkal, frissítőkkel, kávékülönlegességekkel várjuk Vendégeinket!


Egyéb programajánlataink

A fenti programokat 20 fő feletti létszám esetén tudjuk megszervezni, amelyre a résztvevők száma alapján egyedi árajánlatot készítünk, kérem keresse értékesítő kollágáinkat az alábbi elérhetőségeken:

Möllmann – Ház Kereskedelmi Központ
Hétkúti Wellness Hotel

Kerekes-Krár Katalin
Tel: +36 22 563 082
Fax: +36 22 563 092
E-mail: sales@hetkut.hu
Internet: www.hetkut.hu


További kirándulási lehetőségek

Habár szállodánk számos lehetőséget kínál arra, hogy kikapcsolódhassanak, amennyiben a környéket szeretnék felfedezni az alábbi látnivalókat ajánljuk figyelmükbe

Árajánlatkérés!   Vissza a lap tetejére!

 


Hétkúti Wellness Hotel - 8060 Mór, Dózsa György u. 111.
Telefon: +36 22 563-080, -082, -083, Fax: +36 22 563-092, E-mail: hetkut@hetkut.hu
Hétkúti Lovas Vendéglő: +36 22 562-296
design: PROHOT Kft. - Adatvédelmi Tájékoztató