Éves ajánlataink
Tavaszi ajánlataink
Nyári ajánlataink
Őszi ajánlataink
Téli ajánlataink
Facebook Instagram Youtube
Fogadó az Öreg Préshez
Fogadó az Öreg Préshez

Bicilklibérlés

A hétkúti Wellness Hotelben lehetőséget biztosítunk rendszeresen karbantartott kerékpárok kölcsönzésére minden generáció számára.
A rendszeresen végzett kerékpározás a sport egyszerű, de nagyszerű formája, amellyel testileg-lelkileg fittek maradhatunk, fokozhatjuk életkedvünket és kiváló lehetőség a stressz oldására is.
Nem igényel átlagon felüli készséget, az otthonunkból kilépve azonnal végezhető, csodaszép helyeket ismerhetünk meg, nem terheli az ízületeket és a gerincet.

Időtartam

Díj

4 óra

1 900 Ft

1 nap

2 500 Ft

3 nap

7 000 Ft

7 nap/1 hét

14 000 Ft

Előzetes időpont egyeztetés szükséges!

Csókakő, Bicikliút & Bodajk | Mór és környéke kerékpárral


Bakonycsernye irányába fotózva a Mór-Bodajk kerékpárúton.

Szőlők látványa a Móri Borvidéken, kilátás a Vértesre, egy kellemes lejtő és az frissen épült Mór-Bodajk kerékpárút? Igen! Kellemes menetszél, ami felborzolja a hajad, miközben lefelé robogsz Csókakő felől a 81-es irányába? Persze! Egy rövid, kisebb intenzitású biciklizés, melyet akár hétköznapokon is le tudsz tekerni? Hogyne! Ez a Mór és környéke kerékpárral sorozat legújabb, negyedik része.

Útvonal

Menjünk végig a bicikliúton Csókakőig, majd a Csókakő tábla után forduljunk rögtön jobbra. Menjünk ki a főutcára, ahol jobbra, lefelé haladunk tovább a 81-es főút irányába. Átmegyünk az úton, eltekerünk a Mór-Bodajk kerékpárútig, majd végig is megyünk rajta egészen Mórig.

 

 

 


Hétkúti Wellness Hotel - 8060 Mór, Dózsa György u. 111.
Telefon: +36 22 563-080, -082, -083, Fax: +36 22 563-092, E-mail: hetkut@hetkut.hu
Hétkúti Lovas Vendéglő: +36 22 562-296
design: PROHOT Kft. - Adatvédelmi Tájékoztató