Éves ajánlataink
Tavaszi ajánlataink
Nyári ajánlataink
Őszi ajánlataink
Téli ajánlataink
Facebook Instagram Youtube
Fogadó az Öreg Préshez
Fogadó az Öreg Préshez

Kik vagyunk mi?
Ismerje meg történetünket!

A Möllmann Ház 8 szobával indult, 1992 tavaszán, amikor Möllmanné Erzsébet  és Möllmann Günter megálmodták a Fogadót Mór szívében. A mára már 32 szobás Fogadó az Öreg Préshez 25 éve várja az ide látogatókat a „Vidék, Tradíció, Vendégszeretet” jegyében.  Nem csak kézzel festett és faragott bútorok, de modern szobák és borospincék is találhatók a házban. Öreg Prés Éttermünk sváb gasztronómia mellett nemzetközi konyhával, és saját, ridegtartású Galloway marhahúsból készült specialitásokkal is várja a kulináris élményekre vágyókat.

Teltek-múltak az évek, és a Möllmann Család nem csak két gyermekkel bővült, Évával és Eszterrel, de közben a Fogadó is túlnőtte magát, és így bővítésre került a sor. A család a Hétkúti-dűlő területén kezdett építkezésbe.

2001 tavaszán a Hétkúti Lovaspark nyitotta meg kapuit a lovas sport szerelmesinek, és a Hétkúti Lovas Vendéglő.

Ehhez később, 2004 nyarán a Hétkúti Wellness Hotel is felépült. „A mosoly és nyugalom szigete” a maga 39 szobájával a Vértes lankáin, a szőlődombok lábánál, festői környezetben fogadja a vendégeket, vidéki eleganciájú, tágas szobáiban.

A Möllmann Ház elhivatott továbbá a város és a környék turizmusáért, évtizedek óta színes programok, kalandok, jótékonysági rendezvények ötletgazdája. A Móri Borkirálynő választás, a Szent György Heti Vigasságok, Adventi vásárok, Májfa állítás és sok egyéb program támogatója és kivitelezője. És még sorolhatnánk…

A Möllmann család mai napig aktívan dolgozik a vállalkozásban. Günter, az Apa már sajnos nincs közöttünk, Évát pedig a szerelem és a hivatás a tengerentúlra sodorta, boldog házasságban él. Eszter a Ház PR-osa, férje Csaba, pedig marketing, értékesítés, farmlátogatás pozícióban tevékenykedik.

Erzsébet pedig... a Ház szíve-lelke, hát… róla csak mondjunk annyit, hogy ha találkozik vele, fel fogja ismerni!

Möllmanné Erzsébet, Möllmann Eszter, Möllmann Csaba

Möllmann Günter és Möllmanné Erzsébet
A Möllmann Ház Alapítói
Möllmann Éva Lord nevű lován Möllmanné Erzsébet és Möllmann Eszter a családi vállalkozás 25. jubileumi ünnepségén
   

Tudjon meg többet
a Fogadó az Öreg Présről: www.oregpres.hu
a Hétkúti Wellness Hotelről: www.hetkut.hu
a Galloway marhafarmról: www.oregpres.hu/galloway

 


Hétkúti Wellness Hotel - 8060 Mór, Dózsa György u. 111.
Telefon: +36 22 563-080, -082, -083, Fax: +36 22 563-092, E-mail: hetkut@hetkut.hu
Hétkúti Lovas Vendéglő: +36 22 562-296
design: PROHOT Kft. - Adatvédelmi Tájékoztató