wellness magyar wellness német wellness angol wellness angol
Éves ajánlataink
Tavaszi ajánlataink
Nyári ajánlataink
Őszi ajánlataink
Téli ajánlataink
Kids Oasis
Fogadó az Öreg Préshez
Állásajánlat
Éves eseménynaptár
Facebook Instagram Youtube
programturizmus.hu
Móri Borvidék TDM Egyesület
Kedvezménykártya elfogadóhely

Programok

A Vértes hegység lábánál festői környezetben található szállodánk számtalan kikapcsolódást és látnivalót nyújt a várost és a környéket felfedezni vágyó idelátogató vendégeinek!

Mór a Bakony és a Vértes hegység közti völgyben fekvő, 15 000 lakosú kisváros, Fejér megye egyik legdinamikusabban fejlődő gazdasági, kereskedelmi, egészségügyi és kulturális központja. A magyar történelmi borvidékek egyike: európai hírnevét a XVIII. században telepített szőlő- és borfajtának, a „Móri Ezerjó”-nak köszönheti.

A szép természeti környezetben fekvő, műemlékekben gazdag város lakói magyar és német ajkúak, akik büszkék hagyományaikra és szívesen mutatják meg mindezt a hozzájuk érkező hazai és külföldi látogatóknak, turistáknak.

Bővebb információ: www.mor.hu, www.moriborvidek.hu, www.morpont.hu
Móri Programajánlatok: www.lambergkastely.hu


Borkóstolási lehetőség a Móri Borvidéken

BorMóri borvidék borai jellemzően fehérborok. A meghatározó fajta Ezerjó mellett a Leányka, a Tramini, a Rizlingszilváni, a Zöldveltelini és a Chardonnay a leggyakoribb szőlőfajták.
Az Ezerjó - amely ma már a hungaricumok közé tartozik - a 19. századi filoxéra-vészt követő újratelepítések során lett a fő szőlőfajta a borvidéken.

Látogatható Pincék a Móri Borvidéken:

Árajánlatkérés!   Vissza a lap tetejére!

Lovaskocsis kirándulások, városnéző programok

Hangulatos sétakocsikázásra invitáljuk Önöket. Lovaskocsinkról megismerhetik Mórt és
festői környékét. 1 órástól az egész napos túrákig szervezünk Önöknek programokat.

Kínálatunkból:

1 órás városnézés vagy természetjárás a móri szőlődombok lankáin Csókakői Lovaskocsis kirándulás:

Csókakői lovaskocsis kirándulás során a Vértes-hegység csodálatos panorámája tárul vendégeink elé. Csókakőre érve borkóstolós pálinkás pihenő és bográcsos ebéd vár ránk a vár alatt egy borospincében. A program után lehetőség nyílik a XIII. században épült Csókakői várat megtekinteni. Indulás vissza lovaskocsival.
Program időtartama: ca. 4 óra

Pusztavámi Lovaskocsis kirándulás:

Kocsikázás pusztavámra a Galloway Farmra, ahol megismerhetik az első magyarországi Galloway „Bio” Marha – Farmot. Napközben a kocsin frissítőkkel és elemózsiával szolgálunk, a Farmon bográcsos ebéd és italbüfé várja vendégeinket.
A Farmon lehetőség van kipróbálni a Nordic Walkingot és megismerkedni jótékony hatásaival.
Program időtartama: 5 óra

Árajánlatkérés!   Vissza a lap tetejére!

Pálinkakóstoló a Bakonyban

A Csetényi Pálinkafőzdében a régi hagyományoknak megfelelően rézüstben, fatüzeléses rendszerben készül a pálinka. A gyümölcsök begyűjtésétől, a főzésen át a palackozásig mindent családi vállalkozásban végeznek, így tudják biztosítani minden üveg kitűnő minőségét. Ezek a párlatok garantáltan 100% érett, tiszta gyümölcsből készülnek, és mivel Varga László nem ismer tréfát az alkoholban, mindig 50 fokosra főzi a párlatot! Látogasson el a Bakony szívébe, Cseténybe mely Mórtól 20 km-re található.

Pálinkakóstolót szállodánkban vacsorával összekötött rendezvény keretében is vállalunk!


Sportprogramok szállodánkban

A Hotel területén belül rendelkezünk futballpályával, homokos strandröplabdapályával, tollaslabdapályával, streetball palánkkal.
Ezen szolgáltatások térítésmentesen állnak vendégeink rendelkezésére.

Hétkúti Lovasparkunk széleskörű szolgáltatásokkal várja a lóimádókat:

futószáras lovaglás, tereplovaglás, lovastáborok, pónifogat, lovaskocsizás

Szállodánkon belül fittness termünk és tükörtermünk jógaórái állnak a sportolni és feltöltődni vágyó vendégeink rendelkezésére.

Amennyiben a szabadba vágyik ajánljuk a Nordic Walkingot, ami egyesíti a gyaloglás vagy futás és a sífutás előnyeit. Fontos különbség a sétához képest a botok használata, melyek révén önkéntelenül is hosszabbakat lépünk, hogy a kezek és a lábak természetes, a járáshoz elengedhetetlen ellentétes mozgása megmaradjon. A bot használata dinamikát, ritmust ad a gyaloglásnak.
A programot min. 2 fő jelentkezése esetén indítjuk!

Kerékpártúrákra kiválóan alkalmas a környék, a környékbeli látnivalókat könnyedén felfedezhetik két keréken. Amennyiben nehezebb terepre vágynak a Vértes és a Bakony útvonalain lehetőség van hegyi kerékpározásra. Szállodánkban kerékpár bérelhető. A túrákhoz piknikcsomagot és hátizsákot tudunk biztosítani.


Vadászat a környéken

Vadászat Mivel szállodánk a Vértes és a Bakony között található, a környék bővelkedik a vadállományban, legyen szó apróvadról, nagyvadról. Kérje ajánlatunkat, mi kiválasszuk Önnek igényeinek legmegfelelőbb területet. Nagyobb csoportoknak vendégeinknek, akik egész évben több alkalommal vadásznak kedvező árakon segítünk a közvetítésben.


Horgászat

A hotel körül számtalan lehetőség kínálkozik a horgászok számára.
Kényelmes és csodás környezetben hódolhat szenvedélyének az Ezerjó horgásztónál.
Mivel a tó a szállodától 4 km-re található kérésre transzfert az oda-visszaútra biztosítunk!

 


Esti programajánlataink

Csoportok részére hangulatos program egy közös karaoke-vagy egy retro disco.  Zöld Alma Bárunk tökéletes helyszíne az ilyen csoportos rendezvényeknek.
Az est alatt tüzes koktélokkal, frissítőkkel, kávékülönlegességekkel várjuk Vendégeinket!


Egyéb programajánlataink

A fenti programokat 20 fő feletti létszám esetén tudjuk megszervezni, amelyre a résztvevők száma alapján egyedi árajánlatot készítünk, kérem keresse értékesítő kollágáinkat az alábbi elérhetőségeken:

Möllmann – Ház Kereskedelmi Központ
Hétkúti Wellness Hotel

Kerekes-Krár Katalin
Tel: +36 22 563 082
Fax: +36 22 563 092
E-mail: sales@hetkut.hu
Internet: www.hetkut.hu


További kirándulási lehetőségek

Habár szállodánk számos lehetőséget kínál arra, hogy kikapcsolódhassanak, amennyiben a környéket szeretnék felfedezni az alábbi látnivalókat ajánljuk figyelmükbe

Árajánlatkérés!   Vissza a lap tetejére!

 


Hétkúti Wellness Hotel - 8060 Mór, Dózsa György u. 111.
Telefon: +36 22 563-080, -082, -083, Fax: +36 22 563-092, E-mail: hetkut@hetkut.hu
Hétkúti Lovas Vendéglő: +36 22 562-296, Hétkúti Lovaspark: +36 22 562-297, +36 30 688-1251
design: PROHOT Kft. - Adatvédelmi Tájékoztató