loader image

Hétkúti Wellness Hotel

HU

EN

Bicilklibérlés

A hétkúti Wellness Hotelben lehetőséget biztosítunk rendszeresen karbantartott kerékpárok kölcsönzésére minden generáció számára.
A rendszeresen végzett kerékpározás a sport egyszerű, de nagyszerű formája, amellyel testileg-lelkileg fittek maradhatunk, fokozhatjuk életkedvünket és kiváló lehetőség a stressz oldására is.
Nem igényel átlagon felüli készséget, az otthonunkból kilépve azonnal végezhető, csodaszép helyeket ismerhetünk meg, nem terheli az ízületeket és a gerincet.

Időtartam

Díj

4 óra 1 900 Ft
1 nap 2 500 Ft
3 nap 7 000 Ft
7 nap/1 hét 14 000 Ft

Előzetes időpont egyeztetés szükséges!

Csókakő, Bicikliút & Bodajk | Mór és környéke kerékpárral

Szőlők látványa a Móri Borvidéken, kilátás a Vértesre, egy kellemes lejtő és az frissen épült Mór-Bodajk kerékpárút? Igen! Kellemes menetszél, ami felborzolja a hajad, miközben lefelé robogsz Csókakő felől a 81-es irányába? Persze! Egy rövid, kisebb intenzitású biciklizés, melyet akár hétköznapokon is le tudsz tekerni? Hogyne! Ez a Mór és környéke kerékpárral sorozat legújabb, negyedik része.

Útvonal

Menjünk végig a bicikliúton Csókakőig, majd a Csókakő tábla után forduljunk rögtön jobbra. Menjünk ki a főutcára, ahol jobbra, lefelé haladunk tovább a 81-es főút irányába. Átmegyünk az úton, eltekerünk a Mór-Bodajk kerékpárútig, majd végig is megyünk rajta egészen Mórig.