loader image

Hétkúti Wellness Hotel

HU

EN

Hétkúti tekergő

Mór és környéke egyetlen élménylabirintusa, ahol elveszhet a 3 méter magas tuja rengetegben! Látogasson el a Hétkúti Lovasparkba és ismerkedjen meg új szolgáltatásunkkal!

Belépőjegy árak

Gyermek 0-3 éves korigingyenes
Gyermek 3-6 éves korig400 Ft/fő
Felnőtt600Ft/fő
Diák, Nyugdíjas, veterán400Ft/fő
Felnőtt Csoportos jegyár 11-15 főig6500 Ft/csoport – 1 fő kísérő ingyenes!
Diák, nyugdíjas, veterán csoportos jegyár 11-15 főig
(Diák vagy nyugdíjas igazolvány felmutatásával érvényes!)
4300 Ft/csoport – 1 fő kísérő ingyenes!

JEGYVÁSÁRLÁS A RECEPCIÓN, ahol kulcsot kap az élmény labirintushoz!

A HÉTKÚTI TEKERGŐ LÁTOGATÁSI IDEJE:
Tavasztól-őszig: Hétfőtől-vasárnapig: 10:00 – 19:00 óráig!

A HÉTKÚTI TEKERGŐ egyszerre 15 főt tud kényelmesen befogadni, így nagyobb létszámú csoportok addig Hétkúti Lovasparkunkban tudnak sétát tenni, ahol számtalan egyéb fakultatív programok közül is választhatnak!

Lovaglás, lovaskocsizás, csónakázás, fürdőbelépő a Hétkúti „Vízi Világba”
(A szolgáltatások térítés ellenében előzetes bejelentkezéssel vehetők igénybe!)

Gyermekjátszótér használata minden látogató számára ingyenes!

A HÉTKÚTI TEKERGŐBE előzetes bejelentkezés szükséges!
Az árak 27 % ÁFA- tartalmaznak!

Galloway marhafarm

Kedves Látogató, köszöntjük közel 60 hektáros Galloway farmunkon, ahol jelenleg körül-belül 50 galloway marha éli békés hétköznapjait, semmitől és senkitől sem zavartatva. Ismerkedjünk hát meg kicsit közelebbről velük!
Farmunkon csak fekete színű, Németországból származó egyedek találhatóak. Tenyészállataink korábban kiváló kiállítási eredményeket értek el különböző versenyeken. Büszkén mondhatjuk, hogy tenyészetünk a ritka, tiszta vérvonalú tenyészetek közé tartozik.
A Galloway fajta Skócia délnyugati részén, Galloway város környékén alakult ki, a szigetország legősibb szarvasmarha fajtája. Kis testű, genetikailag szarvatlan, általában fekete színű, de ismert deres, fehér és vörös változat is. Az újszülött borjak mahagóni barnák.
A fajta értéke elsősorban az, hogy nehéz hegyi körülmények között is rendkívül jól alkalmazkodik, hazai viszonyainkhoz is tökéletesen honosult. Olyannyira ősi, hogy hazájában és általában Európában is csak egészen egyszerűen bölénynek hívják őket. A hegyvidékhez alkalmazkodva rövidek a mellső lábai illetve a patájuk jobban szétterelő mint a többi fajtának. Kétrétegű, hosszú felszőrből és sűrű aljszőrből álló bundája a szélsőséges körülmények elviselését is lehetővé teszi. Legelőkészsége nagyon jó, kis igényű, a hó alól is kikaparja a füvet. Szinte minden növényt elfogyaszt, így a legelőterületet tökéletes állapotban tartja és hagyja hátra.
Húsminősége jellegzetes, az angolszász fogyasztói igényeknek mindenben megfelelő, hazájában rendkívül keresett.
A Galloway fajtánál az egyedi, megfelelően márványozott, vadas jellegű, ízhatású és kiemelkedő minőségű húst most kezdi felfedezni az igényes fogyasztói társadalom.

Kóstolja meg Éttermünkben Ön is a családunk marhatenyészetéből származó Galloway húsból készült ételkülönlegességeket, melynek tisztaságát és eredetiségét a Möllmann család garantálja Önnek!
Van kedve meglátogatni tanyánkat? 
Jelentkezzen recepciónkon, és szívesen egyeztet csapatunk egyik tagja időpontot.

Bővebb információ:
Möllmann Csaba

Tel.: +36 30 953 44 40
E-mail: marketing@hetkut.hu

Galloway marha

Lovaskocsis kirándulás

Hangulatos sétakocsikázásra invitáljuk Önöket. Lovaskocsinkról megismerhetik Mórt és
festői környékét. 1 órástól az egész napos túrákig szervezünk Önöknek programokat.

Kínálatunkból:

1 órás városnézés vagy természetjárás a móri szőlődombok lankáin Csókakői Lovaskocsis kirándulás:

Csókakői lovaskocsis kirándulás során a Vértes-hegység csodálatos panorámája tárul vendégeink elé. Csókakőre érve borkóstolós pálinkás pihenő és bográcsos ebéd vár ránk a vár alatt egy borospincében. A program után lehetőség nyílik a XIII. században épült Csókakői várat megtekinteni. Indulás vissza lovaskocsival.
Program időtartama: ca. 4 óra

Pusztavámi Lovaskocsis kirándulás:

Kocsikázás pusztavámra a Galloway Farmra, ahol megismerhetik az első magyarországi Galloway „Bio” Marha – Farmot. Napközben a kocsin frissítőkkel és elemózsiával szolgálunk, a Farmon bográcsos ebéd és italbüfé várja vendégeinket.
A Farmon lehetőség van kipróbálni a Nordic Walkingot és megismerkedni jótékony hatásaival.
Program időtartama: 5 óra

Programok

Bicilklibérlés

A hétkúti Wellness Hotelben lehetőséget biztosítunk rendszeresen karbantartott kerékpárok kölcsönzésére minden generáció számára.
A rendszeresen végzett kerékpározás a sport egyszerű, de nagyszerű formája, amellyel testileg-lelkileg fittek maradhatunk, fokozhatjuk életkedvünket és kiváló lehetőség a stressz oldására is.
Nem igényel átlagon felüli készséget, az otthonunkból kilépve azonnal végezhető, csodaszép helyeket ismerhetünk meg, nem terheli az ízületeket és a gerincet.

Időtartam

Díj

4 óra 1 900 Ft
1 nap 2 500 Ft
3 nap 7 000 Ft
7 nap/1 hét 14 000 Ft

Előzetes időpont egyeztetés szükséges!

Csónakázás

"Kellemes, romantikus csónakázás Ribizlis Tavunkon"

Kényeztesse el Párját, és rendeljen hozzá piknik csomagot is!
Ára: 20′ / 1.950 Ft